Ескурзии Почивки Круизи

Начало ГЪРЦИЯ English Bulgarian Facebook
Белла травел България
tel/fax:+3592 9800032
mobile +359 878 535 117
e-mail:office@bellatravel.eu
bgbellatravel@gmail.com
цена до:
ГЪРЦИЯ хотели
on-line цени
Ранни записвания
Ikos Resorts
Гърция 2019
Ранни записвания
Гърция ПОЧИВКИ
автобус
Уикенд Европа
самолет
Контакти Начало БЕЛЛА
Ескурзии

Халкидики  Автобусна почивка 

Не изпускайте Ранни записвания 2019

Цената е в лева и включва: * транспорт с луксозен автобус по маршрута София - Халкидики - София
* 7 нощувки в избрания хотел със съответната база изхранване
* екскурзоводско обслужване
* медицинска застраховка с поктритие 10000 евро 

ЗА РЕЗЕРВАЦИИ!

Совалката стартира от дата 25.05.2019 /събота – събота / до дата 21.09.2019 – последен курс. Тръгване от София в 6:00 часа от паркинга пред „Стадион Васил Левски”. От другите населени места – по описание посочено в таблицата по долу. Винаги се предоставя телефон на водача, който да бъде предаден на клиентите за обратна връзка. Обратното връщане става в определен и предварително обявен в транспортното средство ориентировъчен час, освен ако последното не закъснее значително поради причини, независещи от фирмата организатор. Дори и при пристигане на превозното средство по-рано – този час се спазва и туристите изчакват. Пътуването се осъществява при минимум 10 пълноплащащи туриста. Ако няма необходимия минимум туроператорът предлага: 1. Друга дата; 2. Друг ръкав на Халкидически п-ов или 3. Връщане на сумата. Срокът за информиране на туристите е 7 дни преди датата на отпътуване.

Туроператорът има представител на всеки един от ръкавите, който обслужва туристите на място. На туристите винаги се предоставя телефон за връзка с него.

Срокове на анулации по договор или по упоменати от хотела условия.
При резервация е необходимо да ни подадете следните данни: Три имена, ЕГН / за деца родени след 2000 година + дата на раждане / и номер на документа, с който ще пътуват /лична карта или международен паспорт/. Задължително ни се предоставя копие от договора за организирано пътуване ! Деца под 18 години задължително пътуват с международен паспорт или с лични карти, ако имат такива. Когато дете под 18 години пътува само с 1 родител е задължително представянето на нотариално заверена декларация от не пътуващия родител – оригинал + 1 копие. За деца, чиито родители са с различни фамилии се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители. Задължително е да разполагаме с телефон за връзка с туристите. За Република Гърция няма визови, санитарни и медицински изисквания.
Туроператорът застрахова задължително всички свои клиенти, пътуващи организирано зад граница с медицинска застраховка „Помощ при пътуване в чужбина” към “Застрахователно дружество ЕВРОИНС“ АД. Туристите, които имат сключена дългосрочна застраховка „медицински разходи при болест и злополука“, чиито период на валидност обхваща и периода на договореното пътуване задължително прилагат копие от застрахователната полица към договора.

Считано от 01/01/2018 в Гърция се въвежда задължителна туристическа такса, която е в размер от 0,50 до 4 евро на стая на вечер. Заплаща се само на място в хотела, при настаняването:
за 5* хотели – 4 евро /стая/ нощувка
за 4* хотели – 3 евро /стая/ нощувка
за 3* хотели – 1.50 евро /стая/ нощувка
2*, 1* хотели – 0.50 евро /стая/ нощувка
ЗА САМОТО ПЪТУВАНЕ !!!

Във връзка с организираното пътуване Ви информираме за следното:

Трансферът до и от Халкидики се извършва на совалков принцип, т.е. транспортното средство минава през няколко хотела и на отиване, и на връщане и следователно се налага изчакване от страна на туристите. Това не е индивидуален трансфер.
Деца до 12 години, заплатили само цената на транспорта и застраховката, ползват седалка, но по закон не сме длъжни да подсигуряваме детски столчета.
Големината на превозните средства зависи от броя на хората. Информация за вида, марката и номера на превозното средство се дават в четвъртък. Транспортните средства на отиване и на връщане не винаги са едни и същи, ето защо местата са фиксирани само на отиване! Водачът настанява туристите на връщане, в зависимост от маршрута.
Настаняването по всички хотели става след 14:00 часа.
Освобождаването на стаите става до 12:00 часа най-късно /освен, ако не е упоменато друго от хотела /. При неспазване – на място хотелът може да изиска заплащане на допълнителен престой по цени на рецепция.
Връщането става по предварително дадена от водача информация – приблизителен час. Туристите изчакват във фоайето. Ако превозното средство закъснее малко, най-учтиво молим за търпение. Туристите винаги разполагат с телефон за връзка.
По програма на отиване се прави 1 спирка на територията на България – крайпътно заведение около Сандански. На връщане на бензиностаниция Shell / преди Серес / и на бензиностанция OMV на Благоевград. ТРАНСПОРТНОТО СРЕДСТВО НЕ СПИРА НА СУПЕР МАРКЕТИ !
Ако има туристи от градове по маршрута – се взимат и оставят на уречените предварително места, а туристите, които тръгват от София се вземат и оставят само на Стадион Васил Левски. Междинни спирки в София град НЕ СЕ ПРАВЯТ !
Консумацията на храна и пушенето в превозните средства са забранени!

ЙОНИЙСКО МОРЕ - КАЛОГРИЯ БИЙЧ - НОВА ПРОГРАМА !!!! С ТРЪГВАНЕ И ОТ ПЛОВДИВ !!!

ЙОНИЙСКО МОРЕ - КАЛОГРИЯ БИЙЧ - НОВА ПРОГРАМА !!!! С ТРЪГВАНЕ И ОТ ПЛОВДИВ !!!
7 Нощувки
797 лв.
ЙОНИЙСКО МОРЕ - КАЛОГРИЯ БИЙЧ ПЕЛОПОНЕС автобус; ♣ 7 нощувки на база ALL INCLUSIVE 3*+ -

ПОЧИВКИ СИТОНИЯ 2019 автобус

ПОЧИВКИ СИТОНИЯ 2019
автобус
8Дни/7Нощувки
535 лв.
автобус PHILOXENIA BUNGALOWS”***

ПОЧИВКИ С АВТОБУС ХАЛКИДИКИ

ПОЧИВКИ С АВТОБУС ХАЛКИДИКИ
7Нощувки HB
395 лв.
2019 ХОТЕЛ “ELINOTEL POLIS” *** - ХАНИОТИ– КАСАНДРА

ПОЧИВКА НА ХАЛКИДИКИ КАСАНДРА ЛЯТО 2019 ВСЯКА СЪБОТА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ

ПОЧИВКА НА ХАЛКИДИКИ КАСАНДРА ЛЯТО 2019 ВСЯКА СЪБОТА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ
7 Нощувки
518 лв.
ХОТЕЛ PORT MARINA*** ПЕФКОХОРИ-ПАЛИУРИ ОРГАНИЗИРАНИ ПОЧИВКИ НА ХАЛКИДИКИ- КАСАНДРА – ЛЯТО 2019

АВТОБУСНИ ПОЧИВКИ - ЛЯТО 2018 СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА ЗА Х-Л REGINA MARE, ΟЛИМПИЙСКА РИВИЕРА! ВАЖИ ЗА НОВИ РЕЗЕРВАЦИИ ОТ 23/07

АВТОБУСНИ ПОЧИВКИ - ЛЯТО 2018
СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА ЗА Х-Л REGINA MARE, ΟЛИМПИЙСКА РИВИЕРА!
ВАЖИ ЗА НОВИ РЕЗЕРВАЦИИ ОТ 23/07
7 Дни/7Нощувки
507 лв.
Х-Л REGINA MARE, ΟЛИМПИЙСКА РИВИЕРА! ДАТА НА ЗАМИНАВАНЕ 28/07/18 С АВТОБУС!

Почивка на остров Лефкада Райската градина на Йонийско море 8 дни, 7 нощувки, 7 закуски, 7 вечери

Почивка на остров Лефкада

Райската градина на Йонийско море


8 дни, 7 нощувки, 7 закуски, 7 вечери
8 Дни/7Нощувки
610 лв.
7 закуски, 7 вечери СОФИЯ - КУЛАТА - СОЛУН - КОЗАНИ - ЙОАНИНА - ПРЕВЕЗА - о-в ЛЕФКАДА – СОФИЯ Възможност за качване от: ШЕЛ Пазарджик; ШЕЛ Драгичево; Дупница(разклон магистрала); магазин МЕТРО Благоевград; OMV Сандански; бензиностанция ПЕТРОЛ Кулата 10.06

Почивки остров Евия 2018

Почивки остров Евия 2018
7 Нощувки HB
655 лв.
хотел Grand Blue 3+* хотел Lucy 4* автобус

ПОЧИВКИ В ПАРАЛИЯ КАТЕРИНИ –ВСЯКА СЪБОТА автобус

ПОЧИВКИ В ПАРАЛИЯ КАТЕРИНИ –ВСЯКА СЪБОТА 
автобус
8 Дни/7 Нощувки
456 лв.
ХОТЕЛ “PORTO DEL SOL” 2** - ХОТЕЛ “PRINCIPAL NEW LEISURE” 3** ХОТЕЛ “REGINA MARE” 3***- ПАРАЛИЯ КАТЕРИНИ РАННИ ЗАПИСВАНИЯ

7Нощувки HB
594 лв.
ХОТЕЛ “GMARE HOTEL ” 2 keys – ГЕРАКИНИ – СИТОНИЯ РАННИ ЗАПИСВАНИЯ 2019
9 намерени, страница 1 от общо 1  1 

123.BG Ltd